Název | Množství a jednotka |
---|---|
jedlé kaštany | 300 g |
smetana ke šlehání | 250 g |
portské víno | 100 ml |
masový vývar | 1 l |
muškátový oříšek | špetka |
zázvor mletý | 1/2 lžičky |
sůl | |
pepř | |
petrželka |
Postup: Zelí dáme vařit do osolené vody. Přidáme klobásku vcelku, bobkový list, nové... zobrazit recept
Postup: Suroviny1/2 menší hlávky kapustycca 1/4 kostky hovězího bujonusůlpepřlžička... zobrazit recept
Postup: Růžičkovou kapustu očistíme, odstraníme škaredé listy a vložíme do hrnce.... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme ve slané vodě s trochou oleje podle návodu na sáčku.... zobrazit recept
Postup: Kotlety omyjeme, osušíme, nasolíme a lehce opepříme. Z jedné strany potřeme... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...